Salam Hello bonjour :) Notes : Appreciate what others gives to you and do not make any complement x)

Sunday, January 30, 2011

Syafiqa :))))))


Piqa, ILY IMY INY <3
Forever ndd alwayssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ditto :)

Continuedddddddddd

Aku mesti rindu korang korang =='
Mai
Piqa
Zai
Aamal
Ieka si ikan
Intan
Trex
Apah
Faris
Meeya
Fahmi
Bedah
Aina
Kiah
Fatiah
Maggi
Parott
Nard
Adam
NIZ
Tencho
Nd 7th Batch Mjsc Pontian yg stay or yg berhijrah :)

Ditto :)

Saturday, January 29, 2011

Sad Post

Hari ni, ehh bukan malam ni, 2 orang dah buat aku nangis. Piqa nd Epa. 2-2 kawan baik aku. 3 tahun kitorg kawan. Gaduh, ketawa, semua lah. Tapi aku dah tak boleh dapat lagi. Sebab dorang sume dah jauh dari aku. Bukan sesaje dorang pergi. Takdir dah tentukan. Setiap yang berlaku pasti ade hikmah yg tersembunyi kann? Epa stay Pontian, Piqa pulak jauh ke Taiping. Sumpah aku sayangg gile kat dorang. Tak boleh nak diungkap dgan kata2.
____________________________________________________________________________
Muhammad Nasrullah B Mustafa
Ni lah a-pah. Name dari form one. Lepas ni dah takde orang nak meng-dogging aku. Dah takde orang nak nyanyi macam Ning Baizura. Tak dapat tgok die dinoda oleh Banyir nd Wan. Epa, presiden homeroom aku. Lepas ni dah tak dengar dye membebel bebel kat aku. Gelak dye pon aku dah tak dengar lagi. Tadi aku chat ngan dye. Luahan perasaan die kat aku buat aku nanges. Air mate ni tak nak berhenti un masalahnye. Asyik nak mengalir je. Aku pon tak tao asal aku sensitif gile sejak akhir-akhir ni. Aku tak dapat terima lagi keadaan sekarang. Kenape mesti ade perpisahan? Kalau pertemuan takde perpisahan kan best.

"lps nie sape nk ktawe kn ko
bile ag aq nk jd ning baizura utk ko"
"time kaseh sbb slame nie ko nk dgr luahan prsaan aq"
 "kte dh x de byk mse nk wat same2. 2 sume dulu"
"tp 2 sume kuase tuhan. die je yg tau sgale2. 2 la aq ckp td, setiap kali bile kite jmpe kte dh x de byk mse dh,
skejap je kte bleh jmpe dh x mcm dulu"
"walau ape pon korg ttp ade dlm ati aq"
"nanny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rndu ko!!!!!!!!!!!!"
"jge wan, jge adli k"
"tp aq rndu ar kat diorg, bile mlm je aq trigt diorg, aq igt suare2 diorg kat asrama, lps nie sunyi ar idup aq!!!!!!!"
"dulu wan slalu bwat aq happy tau. aq sdeh ar nek"
"nek aq pon tgh nanges nie, sdeh ar"
"3 taon kte idop same2
lbh byk mse kte brsme kwn drpd brsme kluarge
mne x sdeh tetibe je kene brpsh"
"mmg sdeh tak tau ngan sape ag aq nk luahkn prsaan
aq tak tau nk lepak ngan sape
byk org yg aq syg pergi tggl kn aq sorg2"
"mmg la die ade
die ngan nasir je ar yg bley tmn aq
kalo diorg je ,
mne same ngan korg sume
walau pon aq bru knl
ngn wan dan adli
tp aq rse die la org yg aq plg rpt skali
nak2 wan
aq mmg x leh nk brpsh ngan die
bile aq igt je die aq rse nk mnges
nek aq nk sgt kte brsme smule"
 Kenangan je yang tinggal. Jangan sedih sedih k Epa. Kalau kw nanges, aku nanges skali. Kalw kw ketawe, aku pon ktawe skali. Video record kw yg pling sedih skali. Aku tak nak kongsi tu ngan sesape. Aku sorang je yang boleh dengor. Jangan sedih sgt kat sini. Kalau kat maktab lagi kau terasa. Jage diri oke kat Pontian. Jangan datang kelas aku, 402 sebab kat situ paling banyak kenangan kau ngan aku, banyir and wan. Jangan singgah singgah lagi tmpat Wan, tmpat aku. Lepas ni susah dah kw nak jumpe orang cam kitorg. Kitorg mesti rindu kw gile gile. Gambar pasport kw ade kat aku. Aku ltak kat drawer. Hari2 aku bukak 1st thing aku nmpak pic kw, faris, bear Piqa bagi nd sume kenangan kite sesame. Jangan lupekan aku oke. Lagu 'Di mana kan ku cari ganti'. HHaa lagu ni ingat slalu oke. 

Take care. Aku sayangg kau. Gile2. Kawan lelaki terbaik yg pernah aku jmpe. Aku harap kita jumpe lagi. Oke Epa. Baibai. Selamat tinggal :( Jage diri oke.

Ditto :)

Friday, January 28, 2011

DUA PULUH TIGA

Hello. Hari ni saye sgat sedih. Hari ni perpisahan bagi student 7th batch mjsc Pontian. Tadi kat bilek seminar memang sedih habes ah. Aduhh budak pompuan jgan cite ar memang da melalak lalak. Yang budak laki pulak katenyew ade yg menangis smpai terguling guling. Tadi cupcakes aku jatuh then pegi mintak uruseita lagi 1. So, aku dpat 2 cupcakes tadi. HEE jangan mara hah. Banyak gile kenangan kat maktab. Kene tarek hari tu ngan BWP. Kene tarek kat bs AP. Macam macam ah.

Before balek tu jugak aku pegi buat voice record kat dalam Ixora. Takde keje pegi record suare orang yg lpas ni tak tau jumpe lagi ke tidak. Memang sedih bile dengar suare dorg. Ade yg mnangis time buat wish untuk aku. Wehh penat weh nanges nanges. Aku sedih gile part aku pegi mintak maaf kat faris nd apah. Ehh jap g aku story pasl dorg.

Banyak lagi story morry yg nk dishare share nih ;

Ditto :)

Sunday, January 2, 2011

DUA PULUH DUA

Salam.
So sad :'( huhu tomorrow I'm going back to the jail, *as what Aien said just now* to my beloved COLLEGE *as what Sha wrote on her own entry*. Beloved college? beloved lahh sangatt. Alhamdulillah because my goods are already packing and my baju kurong sume dah iron. Hish dah lah kena bangun awal esok. Malasnyeeeeeeee *anak dara ape ni?tak boleh pakai langsung -,-

Tadi hantar Kak Iera balik kampus dia. Then biasalah kan aku jadi tukang angkat barang dia tanpa gaji. Ingatkan dia punya bilik semuanya kawan kawan dia yang sama part 4. Rupanya hamik kau, junior junior belaka. HHaa padan muka. Jadi ketua bilik lagilah nampaknya. Patutlah budak budak yang ada kat bilik tu pandang semacam je, rupanya budak baru.

Ehh lupa pulak nak wish. Welcome twenty eleven. Wah wah tak sangka! Umur pun dah naik jadi enambelas. Dah jadi upper form yang selalu keluar asrama lambat, bangun subuh lambat, boleh memerintah lower form! Wahhhhhhhhhhh itu ciri ciri senior kejam ya tolong jangan ikot T___________T

Malas lahhhhhhhhhhhhhhhhh. Kalau tak nak balik boleh tak?

Ditto :)