Salam Hello bonjour :) Notes : Appreciate what others gives to you and do not make any complement x)

Saturday, April 16, 2011

Silakan Pulang :'(

Okay sumpah malas nak mamposs sebab esok dah start rutin harian kat TGB. AHAH malas nak bangun pagi, clear block makan ds yang kurang sedap hhee dan taklim? Uhh eff. 

EHEH malas lahhhh faham takkkkk? Bagi cuti lama siket boleh? haaaa tadi kan aku pergi anugerah cemerlang kat SKOMAS ahah nama trend baru style cehhhhh. Then aku pon terpiker hahih bile nak ada hari anugerah kat Pontian ni? Jadik ke takk? Katanye tak katanye ye. Ahah sume jawapan cam Asoka so tak tahu mana satu yg betol. Okay Nanny tak payah fikir -,-

Arghhhhhh aku mesti sejarah tak dpat A nih :( Ohh gila gila gila correction lagi nd dakwat pen aku pon habes AHAH bagoss sangat lha tuhh. Padann sebab sape suro tak habes study. Huwekkkkkkkkkk :'( Sedih siakkkkkkk. Takpe exam sem ni aku nak buat btol2. Sebab target 3.9 aduhhhhh menggigil lutut wehhhh. Takpe dimana ade kemahuan di siti ade ? A+ :) Aku nak jadik macam Piqa. Dye boleh je dapat 8A 1B asal aku tak boleh plak? Walaupon dye kat Taiping aku kat TGB same je kalw blaja bagos2 kalau ade effort adelahh hasilnyaaa kan?

Okay babai nak tdo ngantuk. Ohh yeeee tadi aku tengok pic ss3 bapak ahh comel gilaaa. Ni yg aku nak kawen ngan Ryeo Wook ni kalaw dah besar. AHHHHHHHH ryeo wook is mine <3 LY LY LY LY LY :)

Ditto :)

Friday, April 15, 2011

Edit :)

Haha blog aku berwajah baru. Kali ni aku rasa macam terlebih serabai laa pulak. Macam menyakitkan mata je. Kan kan? Haihh lovelove ni banyak sangat ke? Atau lagi perfect-ecehhhhhhhhhhhhh- kalw tak de love love bagai ni? Aku pon confius -.-

Ditto :)

Thursday, April 14, 2011

Ahah tahniah :)

Tak perlu bebel panjang panjang. Cukup lahh kalw aku bagitau yang aku dengan budak tuu dah tak de ape ape. Noting Okays. Dan tak payah nak agak aku mesti nangis meraung sampai tertonggeng tonggeng sebab TERPAKSA (sila letak tande soal banyak banyak) tinggalkan dye gahah takde makne nyeeee. Ehhhhh please lahhhhh buang masa je nangis sebab tu. Menyesal? Tak pernag wujud pon perkataan tu. Nak tau aku rase ape? BAHAGIA. Pernah dengar tak? pernah kann pernah kann?

Okay point utama ialah bahagia teruja dan tak kesah langsung sebab aku dah takde hubungan apa-2 lagi dengan dye. Sebab? sebab aku tinggalkan dye adalah secret. Yang tau cuma budak-2 yang korang rasa muke boleh pakai. Lepas ni aku dah berazam. Nak cari yang tak membosankan, satu kepala dan yang suka cari pasal hhaa. Ehh tengok lahh kalw ade. Yang penting lepas SPM arr misi pencarian bermula. HHaa poyo lah poyo.

Upss 1 dah habis. Wahhhhhh bahagia lagi sebab takde homeworkss langsung. So balek rumah goyang kaki bace novel makan tidor Astaghfirullah alazim pemalas btol. Mane boleh camtu. Target 3.90 kena blajarrrrrr je tauk? Haaii Alhamdulillah boleh jawab exam. Sej je lah sangkut siket. Tak hafal pasal Tamadun Hwang Ho. Kejadah kejadah tuu sume boleh buat otak biol tauk. 

Paling tak tahan kaki sakit ah kena ketuk ketampi 40 kali. Fuhh nikmat habes. Kuar lambat time Maghrib. Haihhh tak puas hati sebab ade ar something yang berlaku sampai aku nd my ketuk ketampi friend's tak puas hati. HHAA aku amek borng LDP. Cehh InsyaAllah kalw ade rezeki terpilihlah. Kalau takde nasib. Tk pon nak jadik PRS je ahh. HHaa best jugak.

Ehh ngantuk nak tido byeeee :)

Ditto :)