Salam Hello bonjour :) Notes : Appreciate what others gives to you and do not make any complement x)

Tuesday, March 15, 2011

Today :)

Hari ni pergi perpustakaan yang kat depan sekolah convent tuu. Buat ap? Pat suro aku usha usha tapi aku ckap ngan dye tak men lahh beb aku study taukk. Best lahh jugak kan sebab lunch maggi kari yang dlam mangkuk tuu. Ingat lepas ni nak pergi library yang dkat PB tuu. Nak tackle tackle buku ape yang menarik.

Masa tengah syok buat homework tu, tetiba ade vibrate plak from my phone. And I saw the name who I really missed damn much which is Piqa. Aku rindu gileeeeeeeeeeeee ngan dye. Kat Taiping dye okayy je. Biasalah kalw dah grab Piqa first thing mesti story my problem to her. And she always be pendengar setia. Rupenye masalah aku masalah dye jugak. And now both tak tahu jalan penyelesaian. Haihh tapi tadi terstop plak mesej coz I have not enough credit. Yaa watefalk .

Homework tak siap lagi. Haihh apahal laah kw ni banyak sangat. Kalw bagi homework segunung pon kalw bodoh jugak tak tahu lahh aku nak maki ape lagi. Aku malas lahh nak listkan homeworkk sume bende alah nih. Ehh nak message Piqa lahhh. Byeeeeee :)

Ditto :)

Sunday, March 13, 2011

My routin

Since I was in TGB, my life routine are 69% changes. Its all about the surrounding, the peeps and the terms of college that was very strict.

Can you imagine how your situation if you'd to wear your simis and your kain dalam whatsoeva? Even your kain sekolah and your kain baju kurung are dark and dull colour and tebaltebal? Have you participated yourself in cross country and the other games by wearing baju muslimah? 

I have to follow what the instruction given. Even sometimes I speak out a sigh, I have to do what they want me to do. And now, the old me are being change. Just like I didn't sleep in class anymore. My focusing in class about an important subjects are increase and guess what my weight and my height also increase. I think this is not the effect as I live for a month at TGB =='

I am lending my focus to my thesis project now. Aini Badar is very excited to go to abroad for present our projects there. She wants to go to i-sweep. Our projects is about medic or energy. Sound like that but we are not confirm yet.

That's all.

Ditto :)

Saturday, March 12, 2011

I am

Saya cepat bosan dengan sesuatu.

Harap maklum.

Ditto :)

Friday, March 11, 2011

Haiiiiiiiiiiiiii :)

Rindu rumah (!) 10000x.
Dah sebulan rupenye aku bermaustautin (kejadah aku tak reti eja) kat TGB hhaa. Wahhh aku dah bole berdikari dah. No cry no sigh. Yes laugh yes smile. HHaa apahal ni malam malam je stad merepek. So far tak de problem yg menyebalkan sepanjang kat sane. Sume okeoke je. Makan ds pon aku dah boleh telan. Classmate oke je. Homeroom lagi lahhhh.

I am the student from TGB MJSC.
Name : Nur Aseken Bt Md Ya'cob
College no : 11346
Homeroom : Intan 3
Homeroom's adviser : Cik Nurul Aishah Kamarudin
Class : 412 / 4L
Room : FA 18-2
Sports : Petronas The Green of BEN 10 X)
I involved in : JPAM, aerobics club and sewing :)

I am the ex student of PTN MJSC.
Name : Nur Aseken Bt Md Ya'cob
College no : 08108
Homeroom : Ijtihad
Homeroom's adviser : Pn Erlyana Bt Musa
Class : 12 sheffield, 34 cambridge
Room : BP 37, BP36, BP18, BP16, AP24
I involved in : Rangers, netball and ---- (terlupa)

My new classmate :
Riana
Aini
Fatin
Nadiah
Shima
Intan
Amira
Hidayah
Hanis
Pika
Aishah
Wanie
Nadzmi
Fakhrul
Fikri
Ahmad
Mimi
Mat Top
Zikry
Aqil
Luqman
Dollah
Mirul
Hareiz Nor
Faiz

My homeroom member's :
Presiden : Dan (presiden berwibawa --cehhhhhhhhhhhhh)
Vice pres : Piqa piku yang sangat garang :O
Secretary : Hazim si penyirap
Treasurer : Hidayah budak kecik
Me
Ammar
Addy
Fatin
Aini
Tikah
Big Dan
Ridhuan

My Exciting Roomate :
Hidayah Aniq's
Aini Hanis Pat's
Deanna Saliha MARA's
p/s : Hhaa sorang budak kecik sorang makcikk sorang lagi ahli BADAR yang kononnya otak suci :P

HHaa not bad at the new places. Trying to be fine and be friends with the surrounding around there :)

Ditto :)