Salam Hello bonjour :) Notes : Appreciate what others gives to you and do not make any complement x)

Tuesday, March 15, 2011

Today :)

Hari ni pergi perpustakaan yang kat depan sekolah convent tuu. Buat ap? Pat suro aku usha usha tapi aku ckap ngan dye tak men lahh beb aku study taukk. Best lahh jugak kan sebab lunch maggi kari yang dlam mangkuk tuu. Ingat lepas ni nak pergi library yang dkat PB tuu. Nak tackle tackle buku ape yang menarik.

Masa tengah syok buat homework tu, tetiba ade vibrate plak from my phone. And I saw the name who I really missed damn much which is Piqa. Aku rindu gileeeeeeeeeeeee ngan dye. Kat Taiping dye okayy je. Biasalah kalw dah grab Piqa first thing mesti story my problem to her. And she always be pendengar setia. Rupenye masalah aku masalah dye jugak. And now both tak tahu jalan penyelesaian. Haihh tapi tadi terstop plak mesej coz I have not enough credit. Yaa watefalk .

Homework tak siap lagi. Haihh apahal laah kw ni banyak sangat. Kalw bagi homework segunung pon kalw bodoh jugak tak tahu lahh aku nak maki ape lagi. Aku malas lahh nak listkan homeworkk sume bende alah nih. Ehh nak message Piqa lahhh. Byeeeeee :)

Ditto :)